Veet

Veet

Veet er en verdenskendt virksomhed, som producerer forskellige hårfjerningsprodukter, hvilket de har gjort i over 80 år. Blandt hårfjerningsprodukterne er både hårfjerningscreme samt –voks. At bruge produkter fra Veet er godt på flere måder. Det er nemlig tidsbesparende i den forstand, at man ikke skal fjerne hår lige så tit, som hvis man barberer. Desuden er risikoen for røde knopper og indgroede hår også meget mindre, så man både får et blødere og glattere resultat. Alle Veets produkter er gennemtestet til det yderste, så man ikke skal bekymre sig om, det er for hårdt ved huden.

Veet er en koncern, der producere remedier til hårfjerning på kroppen. I mere end 80 år har Veet produceret dette, og har dermed mange erfaringer med , hvad der virker. For ikke så mange år siden udviklede Veet noget hårfjerningsvoks, som koster en brøkdel af det, det koster på en skønhedssalon, samt at det virker ligeså godt.

Styles/kategorier:
Balsam - conditioner - extensions - hårfarve - hårkur - hårpleje - hårprodukter - hårpudder - hårpynt - Veet hårvoks - shampoo - Veet hårfjerning - hårbehandling - hårstyling - hårspray - spray voks - hårlak - hårskum - hårwax -  hårgel - pomade - hårtab - hårolie - serum - Veet creme