American Crew

American Crew

American Crew blev skabt af stylisten David Raccuglia i 1993. Dengang var der ikke mange produkter til mænd på dette område og Raccuglia besluttede sig for at skabe en maskulin kvalitetsserie af plejeprodukter til  mænd. På den baggrund skabte han American Crew der hurtigt blev en kæmpe succes, da det var specielt designet til mænd og mænds behov for hår og hudplejeprodukter. 

Anerkendte frisører og stylister benytter American Crew i salonerne og til de stor modeshows, i dag og det er ét af de førende produkter, på markedet, til mænd. 

Raccuglia vidste at design indpakningen skulle være maskulin og dermed tiltale mænd som normalt ikke ville købe produkterne af fare for at virke feminine. Men tiderne har ændret sig og det forudså David Raccuglia. 

American Crew er fantastisk kvalitet med nærende og gode ingredienser der er specielt udviklet til mænds behov. Det er kvalitet kombineret med rigtig flot design med en maskulin tilgang. 

American Crews hudpleje produkter til mænd giver fugt, næring og lader huden ånde. Desuden er American Crews cremer med en mild og behagelig og maskulin frisk duft. Fra shampoo , balsam , conditioner og hårvokse, så der er noget for enhver smag og ethvert behov i deres sortiment. 

American Crew er blevet trendsettende indenfor plejeprodukter og voks til mænd og de har et kæmpe produktsortiment til alle typer mænd som er tilpasset individuelle behov. 

Styles/kategorier:
Balsam - conditioner - extensions - hårfarve - hårkur - hårpleje - American Crew hårprodukter - hårpudder - hårpynt - American Crew hårvoks - American Crew shampoo - hårfjerning - hårbehandling - hårstyling - hårspray - spray voks - hårlak - hårskum - American Crew hårwax - American Crew hårgel - American Crew pomade - American Crew hårtab 

Populære produkter:
American Crew grooming cream - American Crew fiber - American Crew forming cream - American Crew salt spray